Xpert Clinics: Samen sterk onder 1 merk

Xpert Clinics: Samen sterk onder 1 merk

Met ingang van 28 september 2020 gaan de focusklinieken Xpert Clinic, Xpert Orthopedie, Helder kliniek, Reva Clinic en Kinos Revalidatie samen verder onder één merknaam: Xpert Clinics. De nieuwe naam zorgt voor duidelijkheid en geeft meer overzicht in de verschillende vakgebieden. De expertise, hoge kwaliteit van zorg en snelle toegang blijven uiteraard ongewijzigd.

Bij Xpert Clinics kunnen patiënten terecht voor verzekerde zorg op het gebied van hand- en polsaandoeningen, orthopedie, proctologie (anale klachten) en revalidatie. De klinieken verlenen specialistische zorg in een patiëntgerichte omgeving.

De volgende focusklinieken gaan vanaf eind september verder onder de nieuwe merknaam Xpert Clinics:

Ook de eerstelijnszorg maakt onderdeel uit van deze verandering. Handtherapie Nederland en Handencentrum.EU worden gebundeld onder de nieuwe naam Xpert Handtherapie.

Gemak en overzicht

De naamsverandering maakt het zowel voor verwijzers als voor patiënten eenvoudiger om de juiste specialist binnen de organisatie te vinden. Wat niet verandert zijn de service, de korte wachttijden en de multidisciplinaire aanpak waar de klinieken bekend om staan. Patiënten worden er geholpen door ervaren specialisten, met veel persoonlijke aandacht en maximaal inzicht in hun zorgtraject.

Kijk vanaf 28 september voor meer informatie op www.xpertclinics.nl

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak