Over Xpert Clinics Revalidatie

Xpert Clinics Revalidatie is een zelfstandig behandelcentrum voor medisch-specialistische revalidatiezorg, gericht op het houdings- en bewegingsapparaat. Wij bieden zorg op maat aan patiënten met complexe hand- en polsproblemen.

Wij werken nauw samen met al onze verwijzers en beschikken zo over alle actuele kennis en expertise in ons vakgebied. Met de Nijmeegse ziekenhuizen Radboudumc en het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis hebben we een intensief samenwerkingsverband. Daarnaast onderhouden we nauwe banden met kleinere medische centra op het gebied van hand- en polszorg. 

Kwaliteit

Xpert Clinics Revalidatie wil de zorg rond de patiënt op alle fronten perfect regelen. Wij streven naar voortdurende verbetering van onze zorgverlening, communicatie en ondersteuning. 

Meer informatie

Coronamaatregelen

Op deze pagina geven wij uitleg over onze aangepaste richtlijnen voor uw bezoek aan de kliniek. Wij verzoeken u deze richtlijnen voorafgaand aan uw bezoek door te lezen.

Coronamaatregelen

Wachttijden

Sommige hand- of polsaandoeningen vragen om snelle actie. Wij proberen u altijd zo snel mogelijk te helpen. Bent u geopereerd en moet er met spoed een behandeling ingezet worden, dan kunt u – uitsluitend op indicatie van een arts – direct bij ons terecht.

Wachttijden

Vergoeding

De behandeling van revalidatie wordt door zorgverzekeraars vergoed vanuit de basisverzekering. U moet hiervoor wel doorverwezen worden door een huisarts of medisch specialist.

Vergoeding

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 04 Plan een intake