Veelgestelde Vragen

Per situatie wordt gekeken hoeveel behandelingen er nodig zijn of na hoeveel behandelingen er meer inzicht moet zijn. Over het algemeen kan er tijdens de intake een inschatting gemaakt worden over de duur en frequentie.

Revalidatiebehandeling wordt vergoed uit de basisverzekering. 
Met onderstaande verzekeraars heeft Xpert Clinics Revalidatie afspraken gemaakt over vergoeding van het revalidatietraject. Het voordeel is dat wij uw factuur direct met uw zorgverzekering kunnen afhandelen en dat deze (na verrekening van het eigen risico) volledig vergoed wordt: 

  • ASR (Ditzo, De Amersfoortse)
  • DSW (Stad Holland, In Twente)
  • ENO (Salland, ZorgDirect)
  • ONVZ (PNOzorg, Vvaa, Jaaah.)
  • Zorg en zekerheid
  • Achmea (FBTO, Interpolis, De Friesland, Zilveren Kruis, Zilveren Kruis Ziezo, Prolife, AON)
  • VGZ (IZA, UMC, Univé, Zekur.nl, Bewuzt, IZZ, Promovendum, National Academic, Besured)

Als uw zorgverzekeraar geen afspraken over vergoeding met Xpert Clinics Revalidatie heeft gemaakt en u wel graag bij ons behandeld wilt worden, dan kan dat natuurlijk. Ook in dat geval zijn er (behalve voor eigen risico) geen of zeer beperkt kosten voor uw rekening.
U krijgt dan wel zelf de factuur ter betaling toegestuurd. Vervolgens dient u deze in bij uw zorgverzekeraar. Let hierbij op wanneer u overgestapt bent naar een andere zorgverzekeraar, dat de startdatum hierbij leidend is. U betaalt ons pas nadat de verzekeraar u vergoed heeft.

Sommige verzekeraars vragen om een machtiging in te dienen. Voor meer informatie kunt u kijken bij Vergoedingen.

Ja, als u voorkeur heeft voor een man of vrouw kunt u dat aangeven en dan houden we daar rekening mee. Ook als voorkeur heeft voor een specifieke therapeut kunt u dat aangeven, wij kunnen niet garanderen of u daadwerkelijk (altijd) bij de betreffende therapeut terecht kan, dit heeft mede te maken met agenda bezetting en/of wachtlijst.

Indien u verhinderd bent dient u zich minimaal 24 uur van tevoren af te melden. Wij kunnen dan nog andere patiënten oproepen. Bij afmelding binnen 24 uur voor de afgesproken tijd zijn wij genoodzaakt de behandeling  in rekening te brengen. U kunt zich telefonisch afmelden op 088 778 52 04 of per mail via afspraak.revalidatie@verwijder-dit.xpertclinics.nl.

Op uw eerste afspraak neemt u een geldig identiteitsbewijs en een verzekeringspasje mee.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 04 Plan een intake