Advies mondmaskers binnen onze klinieken per 2 oktober

Advies mondmaskers binnen onze klinieken per 2 oktober

Uw en onze veiligheid staan in onze zorgverlening altijd centraal. Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben wij strikt de richtlijnen van o.a. het RIVM opgevolgd. Het resultaat hiervan is dat wij de kwalitatieve zorg, die u van ons gewend bent, kunnen blijven aanbieden.  

Mondmasker voor u 

In het verlengde van het dringende advies vanuit de politiek, doen ook wij een dringend advies aan onze patiënten, cliënten, medewerkers en artsen om binnen onze kliniek een mondmasker te dragen. Met ingang van 2 oktober bieden wij u daarom bij de ingang van onze klinieken een mondmasker aan. 

Wij verzoeken u dit mondmasker gedurende uw verblijf te dragen. 

Wanneer mag u niet naar onze kliniek komen?

Heeft u klachten zoals vermeld in onze richtlijnen komt u dan NIET naar onze kliniek. Wij verzoeken u om minimaal 1 dag voor uw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen.

Begeleiding meenemen naar uw afspraak 

Behalve het dragen van een mondmasker willen wij nogmaals benadrukken dat wij u bij voorkeur graag zonder begeleiding ontvangen. Indien begeleiding nodig is in verband met uw mobiliteit, of om een andere zwaarwegende reden, dan is maximaal 1 begeleider toegestaan. Onze collega zal u deze vraag ook stellen bij het maken van de afspraak.

Indien u het prettig vindt, kunt u tijdens uw afspraak iemand laten meeluisteren via uw telefoon. 

Voor een overzicht van onze richtlijnen voor uw bezoek klik hier 

Met deze extra maatregelen willen wij een actieve bijdrage leveren aan het bestrijden van het coronavirus. Dit kunnen wij alleen samen met u. Hiervoor alvast hartelijk dank. 

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak