Richtlijnen voor uw bezoek ivm Coronavirus

Richtlijnen voor uw afspraak en bezoek

Op de vestiging doen wij er alles aan om de gezondheid van u als patiënt en de handtherapeuten te waarborgen. Op deze pagina geven wij uitleg over onze aangepaste richtlijnen voor uw bezoek aan de kliniek. Wij verzoeken u deze richtlijnen voorafgaand aan uw bezoek door te lezen.

Veelgestelde vragen

Indien u, of iemand binnen uw gezin, klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent verlies van reuk of smaak, of koorts komt u NIET naar de kliniek. U komt tevens niet naar de kliniek wanneer u de afgelopen 5 dagen in een gebied met een negatief reisadvies (code oranje of rood) bent geweest, een huisgenoot in thuisisolatie heeft of wanneer u uit een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren bent gekomen als ‘nauw contact’ en het dringende advies heeft ontvangen om 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. Wij verzoeken u om minimaal 1 dag voor uw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen.
Indien u positief getest bent op het COVID-19 virus blijft u uiteraard thuis.

Bovenstaande geldt ook wanneer u reeds gevaccineerd bent.

  • In de vestiging wordt u verzocht om uw handen te desinfecteren. Ook zal u gevraagd worden of u klachten heeft, besmette huisgenoten of nauwe contacten heeft en of u recent in een gebied met negatief reisadvies bent geweest.

  • Het kan zijn dat u in de kliniek verzocht wordt een mondneusmasker te dragen.

  • We heten u van harte welkom, maar zullen u de hand niet schudden. 

Afspraken die vanwege Coronaklachten niet plaats kunnen vinden op de vestiging, worden omgezet in een digitaal videoconsult. Indien dit het geval is ontvangt u daar de nodige informatie over van uw therapeut(en).

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en voor het naleven van deze richtlijnen.
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen in een van onze praktijken.

Wij willen u graag uitnodigen om ons te beoordelen op www.zorgkaartnederland.nl.

Heeft u vragen over uw afspraak? Wij staan u graag te woord.
Neem contact op met ons Informatiecentrum op het telefoonnummer

088-778 52 04

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 04 Plan een intake